Hirdetés

48 megapixeles kamerával támad a Xiaomi következő mobilja



|

A Xiaomi elnöke maga tett közzé egy képet, amely alapján közeledik a 48 megapixeles kamerával szerelt Xiaomi okostelefon.

Hirdetés

A Xiaomi mostanában egyre népszerűbb Európában, így sokan figyelik, hogy milyen újdonságokkal jelentkezik legközelebb a kínai gyártó. Az Android Authority nemrég felfedezte, hogy Lin Bin, a cég elnöke a Weibón tett közzé egy kedvcsinálót a gyártó következő mobiljáról. 

Hirdetés

A képen egy okostelefon hátlapja látható, annak is az a része, ahol a kamera található. Ez alatt jól olvasható a 48 megapixeles felirat. A bejegyzés azt is elárulta, hogy ez az eszköz már a jövő hónapban megjelenik a piacon. 

A Sony és a Samsung egyaránt fejlesztettek már 48 megapixeles szenzort (IMX586 és ISOCELL Bright GM1), így bármelyik bekerülhet a Xiaomi újdonságába. A kép alapján egyébként a bal felső sarokba rendezett dupla hátlapi kamerát kap majd a Xiaomi újdonsága, amely egyes pletykák szerint a következő zászlóshajó lesz, vagyis a Xiaomi Mi 9. 

Amennyiben a Xiaomi elsőként dob piacra okostelefont 48 megapixeles kamerával, akkor minden más gyártót leköröz majd. A csúcsot a megapixelek terén a 2013-as Nokia Lumia 1020 tartotta, amit a 40 megapixeles RGB szenzor követ a Huawei P20 Pro és Mate 20 Pro készülékekben. Érdemes megjegyezni, hogy a több megapixeles persze önmagában nem eredményez jobb képeket. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.