Hirdetés

4K-s csomaggal bővült a YouTube TV



|

Plusz 20 dollárért számos extrát kínál az új előfizetési konstrukció.

Hirdetés

A YouTube még 2017-ben indította útjára alternatív televíziós streaming szolgáltatását, a jelenleg csak az Egyesült Államokban elérhető YouTube TV-t. A több mint 3 millió előfizetővel bíró platform 85 csatornát kínál havi 65 dollárért, erős fókusszal a sportos tartalmakon.

Hónapok óta várható volt azonban egy prémium csomag bevezetése is, a YouTube ugyanis még februárban közölte, hogy érkezik a 4K-s felbontás támogatása. A platform végül most jelentette be 4K Plus nevű konstrukciót, ami 20 dolláros felárért 4K-s lejátszást, offline letöltéseket, illetve korlátlan párhuzamos streamelést kínál. Az utóbbi szintén jelentős előrelépés az alapcsomaghoz képest, ami egyszerre maximum 3 készüléken engedi a tartalmak megtekintését.

Hirdetés

"A 4K Plus a legnépszerűbb funkciókat hozza el, beleértve a 4K-s tartalmak megtekintésének lehetőségét, első alkalommal a YouTube TV történetében."

- kommentálta a bejelentést Kathryn Smith, a szolgáltatás termékmenedzsere. A platform másik újdonsága, hogy az összes előfizetőnek elérhetővé teszik az 5.1-es Dolby audio támogatását, illetve a sportesemények bizonyos pillanatainak instant lejátszását a mérkőzések nézése közben.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.