Hirdetés

4K-s kijelzővel újíthat az LG G8 ThinQ



|

Az LG jövő évi zászlóshajója állítólag frissített, 4K-s felbontású LCD-kijelzőt kap.

Hirdetés

Az LG G7 ThinQ egy ideje már elérhető a piacon, ezért aztán nem meglepő, hogy a gyártó mérnökei és így az iparági pletykagyárosok is a 2019-es zászlóshajóval, az LG G8 ThinQ-val foglalkoznak. Bár ilyen sokkal a megjelenés előtt kár lenne bármit biztosra venni, a mostani szivárogtató különösen megbízható. 

Hirdetés

Ice Universe szerint az LG kész leváltani a 2014-ben, még az LG G3-mal bevezetett QHD-s kijelzőket, és a G8 ThinQ-ban már 4K-s felbontású panelt vetne be. Az LCD-panelektől azonban továbbra sem hajlandó megválni a gyártó. 

A szivárogtató nem említette a váltás okát, de mivel az emberi szem számára alapból nem igazán adna pluszt a 4K-s panel, ezért vélhetően a virtuális valóság lesz a válasz. A VR-élményt nagyban fokozná a 4K-s képernyő, és talán azok is lecsapnának az okostelefonra, akik eddig nem vettek LG készüléket. 

A másik alternatív válasz a marketingstratégia. A Samsung Galaxy S10 valamikor januárban debütálhat, ráadásul AMOLED-panellel. Ez ellen akkor az egyetlen ütőkártyája az LG V40 ThinQ lehet az LG-nek, amit valamikor ősszel mutat majd be. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.