Hirdetés

5 kamera kerülhet az LG V40-re



|

A jelentések szerint tripla kamera kerül a készülék hátlapjára, illetve dupla kamera az előlapra.

Hirdetés

Bár az LG az év elején megújult stratégiáról és kevesebb zászlóshajóról beszélt, azóta valósággal záporoznak a csúcsmodellek. Az LG G7 ThinQ és az LG V35 ThinQ után közeledik az LG V40 ThinQ, amely a pletykák szerint egyenesen öt kamerával újít. 

Hirdetés

Az Android Police értesülései szerint a hátlapra három, az előlapra két kamera jut majd. Az előlapi szenzorokat a haladó arcfelismeréshez használja a gyártó. Ez a funkció a legtöbb riválisnál már adott, azonban nagyon eltér, hogy melyik cég megvalósítása mennyire biztonságos, mennyire könnyen átverhető. A dupla kamera fokozza majd a biztonságot, illetve a portréfotózást is segíti (bár ez szoftveresen is működik).

A hátlapon marad az ultra-széleslátószögű második szenzor, a harmadikról viszont egyelőre nem tudni semmit. Tripla kamerával egyelőre kizárólag a Huawei P20 Pro rendelkezik, de a jelentések szerint a dologból nagy trend lesz

Az LG V40-be quad DAC és Snapdragon 845 is kerül majd, hátsó ujjlenyomat-olvasóval és belógó szenzorsávval. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.