Hirdetés

5-kamerás lesz a Nokia 8 Pro



|

Még az idén befuthat a Zeiss lencsékre építő, 5-kamerás okostelefon.

Hirdetés

A dupla kamera az utóbbi évek egyik nagy trendje volt, azonban mostanában már a belépőkategóriában is van ilyen, tehát nem számít ritkaságnak. A gyártók igyekeznek valami újat kitalálni, de lehet, hogy a Huawei triplakamerásnak pletykált P20 szériája már nem is lesz olyan izgalmas. A Nokia ugyanis állítólag 5-kamerás modellen dolgozik

Hirdetés

Ez konkrétan a Nokia 8 Pro lesz, amelynek a hátlapján 5 darab forgatható Zeiss lencse lesz. Ezekkel fizikailag állíthatunk át bizonyos beállításokat, mindez pedig nagy vonzereje lehet az okostelefonnak. 

A HMD Global elvileg úgy szeretné kivitelezni ezt az ötletet, hogy alapvetően dupla hátlapi kamerát szerel az eszközre. Lesz viszont egy gyűrű, amellyel összesen 5 különböző lencsét lehet forgatni a kamerarendszerben. 

Mindezzel a HMD Global közelebb vinné a mobilfotósokat a DSLR gépek világához. A több eltérő lencse segítségével a felhasználó dönthetne, hogy mikor van szüksége telefotós lencsére, esetleg széleslátószögű megoldásra. 

A pletykák szerint igazi zászlóshajó lesz a Nokia 8 Pro, csúcskamerával, Zeiss lencsékkel és Snapdragon 845 lapkával. A megjelenést jelenleg augusztusra vagy szeptemberre tippelik. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.