Hirdetés

5 kiváló időjárás-app a nyári meleghez



|

Megmutatunk ötöt a legjobbak közül - ha előre szeretnéd tudni, hogy mennyire lesz meleg, vagy mikor jön a következő vihar, akkor ezek közül bármelyik segíthet.

Hirdetés

Mindegy, hogy egy találkozóra vagy kirándulásra indulunk, valószínűleg hasznát vesszük majd egy időjárás-appnak az okostelefonunkon, már az út előtt is. A modern meteorológiának hála egyre többször kapunk pontos előrejelzéseket, de akkor is a hasznát vehetjük, ha esetleg egy váratlan vihar készül lecsapni a közelben. 

Hirdetés

Szerencsére mára rengeteg ilyen app létezik, így a választék hatalmas. De melyek a legjobbak? Összegyűjtöttünk ötöt, amelyek Androidon és iOS-en egyaránt ingyenesen elérhetőek, és nem okoznak majd csalódást. 

AccuWeather - Android | iOS

Az AccuWeather sokak számára jelent etalont, a pontos és részletes előrejelzései miatt. Ezeket egyébként 15 percenként frissítik a következő 15 napra vonatkozóan, 33 nyelven. Többek között az eső várható valószínűségét, a páratartalmat, az UV-erősséget és a szélsebességet is mutatja. A RealFeel az AccuWeather exkluzív megoldásaként arról is tájékoztat minket, hogy milyen az aktuális hőérzet - elvégre az esős 20 Celsius-fok nem olyan, mint a napsütéses. 

Yahoo Weather - Android | iOS

A mai napig a legelegánsabb időjárás-alkalmazásnak mondhatjuk, pedig már régi versenyző. Az aktuális helyhez igazított fotókkal és részletes adatokkal dobja fel a jelentést, amely 10 napra előre és 24 órás részletességgel is elérhető. Természetesen nem hiányzik a radar- és műholdkép, a hőtérkép és minden olyan adat (például pára, UV-erősség, eső valószínűsége), aminek hasznát vehetjük. 

The Weather Channel - Android | iOS

A hőmérséklet mellett itt is kapunk hőérzetet, nem hiányoznak a részletes adatok (a szélsebesség, a napkelte és a napnyugta ideje sem), vannak térképek és célzott jelentések is. Szintén az egyik legmegbízhatóbb előrejelzést nyújtja, szép kezelőfelülettel. A dinamikus kezdőkép a hely, az időjárás és a napszak szerint változik. 

Weather Underground - Android | iOS

Világos és sötét kezelőfelülettel egyaránt elérhető az egyszerű és jól átlátható felületű Weather Underground appja, amely szintén a legmegbízhatóbbak egyike. Figyelmeztetések, interaktív radarok, részletes előrejelzések, műholdas térképek és közösségi jelentések egyaránt fokozzák az élményt. Ez utóbbiaknak hála a pontosság tovább emelkedik. 

Weather Live Free - Android | iOS

Részletes előrejelzések a nap bármely szakára vagy a következő egy hétre, nem számít, a Weather Live Free megmutatja, amit tudnunk kell, a hőérzettel együtt. A légnyomás, a csapadék valószínűsége, a széladatok, a naplemente és napfelkelte ideje, és minden olyan adat megvan, amikre talán nincs is szükségünk. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.