Hirdetés

50 ezer forint értékű Microsoft Office tanfolyamcsomagot és választható hardvert is kapnak a PC World előfizetői



|

Emellett komplett Norton 360 védelmi csomagot, steames teljes játékot és USB Type-C kábelt is ajándékba adunk.

Hirdetés

Elindult a PC World immár hagyományosnak mondható év végi előfizetői akciója, ebben előfizetésük meghosszabbításán gondolkodó olvasóink ugyanúgy részt vehetnek, mint akik eddig kizárólag újságosnál vagy boltban vásárolták meg kedvenc magazinjukat.

Az árfixált alapcsomag előnyeit ebben a cikkben ismertettük, az alábbiakban pedig az Ultimate ajánlatot fogjuk részletesen bemutatni. A csomag ára 34 980 forint, előfizetni a készlet erejéig tudsz rá, de legkésőbb 2022. január 31-éig.

Természetesen mindent magában foglal, amit az alapcsomag, de hozzáadjuk még az EpistoGram Microsoft Office online tanfolyamcsomagot, a Norton 360 Standard védelmi csomagot, egy Veger AC02 USB Type-C-kábelt, a Pizza Connection 3 steames PC-játékot, valamint egy választható hardvert vagy társasjátékot (lásd alább). Az utóbbit házhoz is szállítjuk.

Hirdetés

Garantált ajándékok

EpistoGram Microsoft Office online tanfolyamcsomag

Megnyitni a Wordöt és bepötyögni pár gondolatot, esetleg összerakni egy szimpla táblázatot az Excelben gyerekjátéknak tűnik, ugye? Még különösebb előképzés sem szüksége hozzá, de attól, hogy el tudjuk végezni a legalapvetőbb feladatokat, még nem jelenthetjük ki magunkról, hogy professzionális szinten kezeljük bármelyik szoftvert. Nos, az EpistoGram tananyagának hála alaposan megismerjük a Microsoft irodai alkalmazáscsomagját, ami mind a munkavégzés, mind a tanulás során előnyünkre lehet.

Norton 360 Standard védelmi csomag

Nem lehet eléggé kihangsúlyozni, hogy milyen fontos számítógépünk, mobilunk és más eszközeink védelme, rajtuk keresztül pedig adataink megóvása. A Norton egy teljes évre szóló és egy gépre (ez lehet PC, Mac, tablet vagy mobil) vonatkozó komplett védelmi csomagja antivírus szolgáltatással, biztonságos böngészést garantáló VPN-nel, intelligens tűzfallal, jelszókezelővel, 10 GB felhőtárhellyel és webkamera-védelemmel áll előfizetőink rendelkezésére.

Pizza Connection 3 steames PC-játék

Vendéglátóhelyet üzemeltetni egy kicsit összetettebb feladat, mint megsütni és feltálalni, amit a kuncsaft rendelt. Ezt is megtanítja nekünk a Pizza Connection 3, meg hogy nem mindig a béka a nyerő feltét. Egy kis mozgó büfével kezdünk, de a célunk, hogy mi legyünk a világ pizzakirálya, és aki csak megpillantja cégünk logóját, annak automatikusan elinduljon a nyálelválasztása. A csúcsra tartó út számtalan pizzán át vezet, amelyeket nemcsak megsütünk (mi állítjuk össze a receptet is), hanem jó pénzért el is adunk a pizzériánkba betérő vendégeknek. Az ajándék steames játék részletes leírását itt megtalálod

Veger AC02 USB Type-C-kábel

Nagy kincs a minőségi, megbízható kábel, amelyre évekig számíthatsz, legyen szó akár töltésről vagy adatátvitelről. Sajnos a mobiltelefonokhoz és egyéb eszközökhöz mellékelt vezetékek nem mindig kifogástalanok, sőt újabban már nem is mindegyik termékhez jár megfelelő kábel. A Veger AC02-es modellje egyik végén normál Type-A, másik végén pedig USB Type-C szabványú, 1,2 méter hosszú, és speciális harisnyázást kapott a hosszabb élettartam és a kellemes tapintás érdekében. A két csatlakozó mögé törésgátlót szerelt a gyártó, így attól sem kell tartanod, hogy a vezetékek pár hónap használat után kitüremkednek a felrepedt műanyag szigetelésen át.

Választható hardver

Mercusys MR70X Wi-Fi 6-os router

Elegáns és fájdalommentes belépőt kínál a Wi-Fi 6, vagyis a 802.11ax szabvány világába a Mercusys. MR70X modelljük kombinált sávszélessége 1800 Mbit/s, amelyből eszközönként maximálisan 1,2 Gbit/s érhető el 5 GHz-en. Ez a legtöbb feladatra bőségesen elegendő, ráadásul a központi egység van olyan erős, hogy egy háztartásban több eszközt is párhuzamosan kiszolgáljon. Az sem gond, ha kábeles kapcsolatot szeretnél, a hátoldalon három GbE LAN-port várja készülékeidet. A Wi-Fi 6 technológia minden extra szolgáltatását élvezheted az MR70X-szel, beleértve a MU-MIMO-t, az energiatakarékos TWT-t, az OFDMA-t, sőt még a más hálózatokkal való interferencia elkerülésére szolgáló BSS Coloringot is.

A böngészőből elérhető beállítómenü egyszerűen átlátható, és minden beállítást megtalálsz a magyar felületen. Itt tudod aktiválni a Smart Connectet is (egy SSID a 2,4 és 5 GHz-es hálózatnak), illetve a ma elérhető legjobb védelmet nyújtó WPA3-titkosítást is. A sebesség középkategóriásnak felel meg, miközben a hatótáv a négy nagy méretű antennának köszönhetően tekintélyes. Sajnos mobilapplikáció nincs hozzá, és a nagyobb sávszélességet biztosító 160 MHz-es csatornaszélesség sem fért bele a baráti árazásba.

Előfizetek az Ultimate csomagra Mercusys MR70X Wi-Fi 6-os routerrel

Glorious PC Gaming Race Model D- RGB Optikai gamer-egér

Nagy sláger a kicsi, könnyű gameregér manapság, ám igazán jó példányt találni nem egyszerű, pláne akkor, ha tetszetős, vagány külsejű darabot szeretnél. A Glorious PC Gaming Race nevű gyártó azonban nem árul zsákbamacskát és a részletekből látszik, hogy mérnökei tudják, mire van szüksége egy gamernek. A Model D- egy viszonylag kicsi, 120 mm hosszú egér (a normál D egy centivel hosszabb), a felső borítás pedig méhkas-szerűen kivágott, ezzel is könnyítve az össztömeget. A 61 grammos keretbe azért a legfontosabbak belefértek: egy 12 ezer dpi-re képes PixArt PMW3360 szenzor, prémium Omron kapcsolók és gyors DPI-váltás, amely természetesen egyedi lépcsőfokokra programozható.

Az egér alján a G-Floats talpak valójában cserélhető PTFE talpak, amelyek kiváló siklást tesznek lehetővé, miközben a Model D- akár 2 mm-es elemelési távolságot is támogat. Természetesen a könnyű, hajlékony, harisnyázott kábel sem hiányzik, így a villámgyors mozdulatokat semmi sem gátolja. Mindössze néhány apró hiányossága van: nincsen fedélzeti profilmemória, csak jobb kézben kényelmes és nagy tenyérrel kényelmetlen. Ezt leszámítva azonban profi, dizájnos és megbízható gameregér a Model D-, ami nem hagy cserben a csatamezőn.

Előfizetek az Ultimate csomagra Glorious PC Gaming Race Model D- RGB Optikai gamer-egérrel

Trust Trino HD webkamera

Az elmúlt két évben mindenkinek volt alkalma megtanulnia, mekkora érték is egy jó webkamera. A Trust modellje végtelenül egyszerű, ugyanis nem kell hozzá drivereket telepíteni, a kompatibilitás miatt aggódni - mindennel képes együttműködni. A HD felbontású, 30 képkocka/másodperces sebességű mozgókép mellett a beépített mikrofon segítségével a hangodat is közvetíti, és természetesen ezt is automatikusan felismeri és kezeli a Windows. A flexibilis, mégis stabil rögzítésnek köszönhetően monitorod tetejére vagy szimplán csak az asztalra is leteheted a kamerát, ha pedig nem akarod, hogy véletlenül meglessenek, egyszerűen elfordíthatod. A Trust egy szoftvert is ad a webkamera mellé, így extra funkciókat, képmanipuláló beállításokat, arckövető módot és egyéb különlegességeket aktiválhatsz.

Előfizetek az Ultimate csomagra Trust Trino HD webkamerával

Moshi Digits Touchscreen kesztyű

A mobileszközök érintőkijelzője csak addig kényelmes, amíg be nem áll a téli hideg. Akkor bizony kesztyűt húzol, és onnantól kezdve sokkal nehézkesebb az irányítás egészen addig, amíg le nem veszed a kesztyűdet. A Moshi speciális, kötött, ötujjas kesztyűjét úgy alakították ki, hogy anyagába vezetőszálakat is fűztek, vagyis az érintőkijelzők érzékelik, ha hozzájuk érsz. A gépi kötésű ruhadarab kiválóan melegít, prémium szabása és anyaga kellemes viseletté teszi, és többé nem kell választanod a meleg ujjak és a mobilozás között.

Előfizetek az Ultimate csomagra Moshi Digits Touchscreen kesztyűvel

Trust Nika Touch BT TWS fülhallgató

Nem véletlen a TWS, vagyis True Wireless Stereo fülhallgatók elsöprő sikere: kényelmesek, könnyen használhatók, és jó hangminőséget kínálnak a fülbe helyezhető, tökéletesen vezetékmentes fülesek. A Trust Bluetooth 5.0-s Nika Touch modellje egyetlen töltéssel akár hat órán keresztül használható. Ha időközben visszahelyezed a hordozó tokba, további tíz órával tolhatod ki a működési időt. A füldugók külső fele érintésérzékeny, itt válthatsz a számok között vagy leállíthatod a lejátszást. A rejtett mikrofonok segítségével a telefonálás jó minőségű, sőt digitális asszisztenst is aktiválhatsz (például Google Asszisztens).

Előfizetek az Ultimate csomagra Trust Nika Touch BT TWS fülhallgatóval

Trust Carus headset

Igazi, hamisítatlan gamer headset a GXT323 fejhallgató, amelyet szögteles dizájnja és szolgáltatásai révén bármely játékos hamar megkedvelhet. Az egypántos kialakítású, nagy méretű, zárt fülpárnákkal szerelt Carus headset PC-hez és játékkonzolokhoz is használható, valamint természetesen hangerőszabályzó és mikrofon is került rá. A minőségi, harisnyázott alapkábel 1,2 méter hosszú, ám ehhez még egy extra toldókábel is jár, ami különösen PC-khez hasznos. Ha éppen nem játszol, csak zenét hallgatnál vagy filmet néznél, a mikrofont egyetlen gombnyomással lenémíthatod. A kagylókban 50 mm-es hangszórók rejtőznek, amelyek nagy erővel és tisztán képesek megszólaltatni a játékokat, filmeket vagy éppen a zenét.

Előfizetek az Ultimate csomagra Trust Carus headsettel

Rolit társasjáték

Könnyen megtanulható, pörgős logikai társasjáték a Rolit, amelyet akár hétéves kortól lehet játszani. Annak ellenére, hogy a menetek viszonylag rövidek, igencsak megdolgoztatja az agytekervényeidet a rengeteg variációs lehetőség közti választás. A területfoglalásra építő logikai kihívásban az átlósan vagy sorban található színes golyókat kell minden lépésben a saját színed szerint forgatni, így körben haladva töltitek meg a táblát. A végeredményt könnyű meghatározni: aki több színnel képviselteti magát a táblán, az nyerte meg a menetet. A Rolitet ketten, hárman, de akár négyen is játszhatjátok.

Előfizetek az Ultimate csomagra Rolit társasjátékkal

Moshi Prémium 3-in-1 univerzális töltőkábel

Nincs annál bosszantóbb, amikor éppen az az USB-s kábel nincs nálad, amire égető szükséged lenne, de az sem sokkal jobb, amikor a különböző eszközeid miatt állandóan váltogatnod kell a vezetékeket, vagy elviselni, hogy asztalodon kígyófészek rondítja az összképet. A Moshi kábele egyszerűen és nagyszerűen oldja meg ezeket a problémáidat, ugyanis egyik végén hagyományos USB Type-A, a másikon pedig egy speciálisan egymásba illeszthető, háromféle szabványnak megfelelő fejet találsz. A tökéletes kompatibilitás adott microUSB-, USB Type-C- és akár Apple Lightning-csatlakozó esetén is. Az USB 2.0 adatátvitelre is bevethető kábel harisnyázott, és a gyorstöltési szabványoknak is megfelel (3 A-ig).

Előfizetek az Ultimate csomagra Moshi Prémium 3-in-1 univerzális töltőkábellel

Stratego társasjáték

Nem csupán a számítógépes stratégiai játékok lehetnek izgalmasak, sőt! A Strategóban két hadnagy méri össze erejét és tudását, miközben a védekezés és a támadás között egyensúlyoznak. A zászlószerzéses játékban sokat számít a csapatod formációja, a választott taktika és az ellenfél lépéseire adott válaszaid. Az akár nyolcéves kortól játszható társasjáték hosszú és tartalmas kikapcsolódást ígér, egy-egy összecsapás 40-60 percig is eltarthat a két játékos számára.

Előfizetek az Ultimate csomagra Stratego társasjátékkal

Veger CC50 2-portos autós töltő

Amíg az autóban ülsz, jogosan várod el, hogy lemerült mobilkészülékeid akkumulátorai villámgyorsan feltöltődjenek. Ehhez a kulcs a megfelelő szivargyújtós adapter, amelyből kivételesen jó a Veger CC50-es modell. A kétportos fej ismeri a legelterjedtebb PD 3.0 és QC 3.0 gyorstöltési szabványokat, csatlakoztathatsz hozzá normál és Type-C USB-kábelt is, és együttesen akár 38 wattnyi teljesítményt is kinyerhetsz belőle. A kis méret ellenére a mérnököknek sikerült a tűzálló borítás alá minden szükséges védelmi rendszert beépíteniük, így többek között a rövidzárlat, a túlmelegedés, a túláram- és túlfeszültség elleni modult is.

Előfizetek az Ultimate csomagra Veger CC50 2-portos autós töltővel

Veger C10 10 000 mAh powerbank, beépített kábelekkel

A 10 ezer mAh ideális egy hordozható mobiltöltő számára mind fizikai méret, mind kapacitás tekintetében. A Veger C10-es modell azonban még egy ötletes kényelmi funkciót ad ehhez, mégpedig beépített kábelt. Nem is csupán egyet, hanem mindjárt négyet, sőt a belső vezérlést úgy alakították ki, hogy egyszerre négy eszközödet is képes tölteni (egyenként 2-2 amperrel) a C10-es powerbank. A kábelek végén USB Type-A (normál), microUSB, Type-C és Apple Lightning is található, így nincs olyan mobileszköz, amellyel ne lenne kompatibilis ez a powerbank. A vékony készülékházon egy extra kijelzőt is elhelyezett a gyártó, így láthatod, mennyi kapacitás áll még rendelkezésedre.

Előfizetek az Ultimate csomagra Veger C10 10 000 mAh powerbankkel, beépített kábelekkel

Veger CPD65-Lite 65 W töltő

Egészen speciális töltő ez a kétportos apróság, ugyanis nem csupán mobiltelefonodat, hordozható kütyüidet és tabletedet tudod tölteni segítségével, hanem akár a notebookodat is. A GaN-technológia (gallium-nitrid) kihasználásával kisebb, mégis akár villámgyors töltésre is képes töltőfejet készített a Veger, amely a QuickCharge mellett a 65 wattos PD-szabványt is támogatja. Az USB Type-A hagyományos porton keresztül akár 36 wattnyi, a Type-C-n pedig 65 wattnyi teljesítményt képes leadni, ráadásul utóbbi a 20 V/3,25 A szintet nyújtja, amivel a legtöbb modern notebook kompatibilis. A kis méret ideális a hordozáshoz, és a melegedés miatt sem kell aggódnod, a CPD65 hatékonysága 93 százalék feletti.

Előfizetek az Ultimate csomagra Veger CPD65-Lite 65 W töltővel

Trust Yozu notebookhűtő

Egészen egyedi, pillangó formája van a Trust notebookhűtőjének, ám a szokatlan választás nem a véletlen műve. A GXT 278-as laptopállványba ugyanis négy darab, nagy teljesítményű, de csendes ventilátort szereltek a mérnökök, amelyeket úgy helyeztek el, hogy a notebookok leginkább hevülő részeinél biztosítsák a legnagyobb légáramlást. A melegedés a gamerlaptopok egyik fő problémája, ám tervezéshez, videóvágáshoz használt hordozható PC-knél is komoly gondot okozhat. No nem mindjárt lefagyásról, adatvesztésről van szó, de a nagy forróságban a processzor, a grafikus chip és még az SSD is automatikusan csökkenti teljesítményét, ráadásul élettartamuk is romlik.

Ezzel a hűtővel elkerülheted ezt a veszélyt. A ventilátorok sebessége szabályozható, így a zavaró zajszinttől sem kell tartanod, ráadásul vörösen világítanak, ami látványos háttérhangulatot teremt. Az ergonómiáról sem feledkeztek meg, három dőlésszögben rögzítheted az állványt, amelyen akár a 17 colos gamerlaptop is kényelmesen elfér. Az áramellátással nem lesz gondod, mindössze laptopod egyik USB-portjába kell csatlakoztatnod a hűtőt, de használhatsz külön USB-s hálózati adaptert is, ehhez a dobozban a szükséges kábelt is megtalálod.

Előfizetek az Ultimate csomagra Trust Yozu notebookhűtővel

Trust Tecla-2 Wireless Deskset HU billentyűzet+egér

Jogos igény, hogy nem szeretnéd, ha asztalodon minden egyes perifériádhoz külön-külön kábel kígyózna, és nem is áldoznál fel túl sok USB-portot gépeden. A Trust billentyűzet+egér párosa egyetlen nanoméretű vevőegységgel kapcsolódik PC-dhez, vagyis teljesen vezetékmentes, ám ez még csak az egyik jó tulajdonsága. A billentyűzet lapos gombjai kellemes tapintásúak, megfelelő távolságban vannak egymástól, és rendkívül halkak - nem kell attól tartanod, hogy az éjjeli kopácsolással felvered családtagjaidat. Az integrált, csúszásmentes csuklótámasz hasznos kiegészítés, csakúgy, mint a két oldalon elhelyezett vezérlőgombok.

Ezekkel könnyedén léphetsz számot zenehallgatás közben, indíthatod el a böngésződet, vagy éppen szabályozhatod a hangerőt. Az egér kialakításánál szintén kiemelt figyelmet fordítottak az ergonómiára, a jobb kézbe passzoló forma a nagy gombokkal hosszú órákon át kényelmes használatot tesz lehetővé. Az oldalfalak csúszásmentesek, felül, a görgő alatt a gyors felbontásváltoztatásra alkalmas dedikált gombot is találsz, bal oldalon pedig a lapugráshoz használható gombok állnak kézre. A 10 méteres hatótáv és a hónapokig tartó üzemidő egyaránt előnyei a Tecla-2 szettnek, amely bárki számára ideális választás, de persze a keményvonalas gamerek ebbe nem tartoznak bele.

Előfizetek az Ultimate csomagra Trust Tecla-2 Wireless Deskset HU billentyűzet+egér kombóval

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.