Hirdetés

50 megapixeles kamerával érkezhet a Samsung Galaxy A23



|

Egy friss pletyka szerint ütősebb szenzorral futhat be a megfizethető, de prémium funkciókat is kínáló mobil következő generációja.

Hirdetés

A Samsung mobilos divíziója még 2019-ben indította útjára az alsóbb árszegmensbe pozicionált Galaxy A20-as szériát, melynek legfrissebb képviselője a nyáron piacra dobott A22. A 90 Hz-es képfrissítést,  5000 mAh-os akkumulátort és 5G-t is kínáló telefon remek választás azoknak, akiknek fontos a jó ár-érték arány.

Az előzmények fényében valószínűsíthető, hogy a koreaiak jövőre a Galaxy A23-al folytatják a sorozatot, amelyről nemrég a holland Galaxy Club osztott meg egy figyelemre méltó információt.

Hirdetés

A Samsung-hírekre specializálódott oldal úgy tudja, hogy a Galaxy A23 már nem az A22-ben használt 48 megapixeles, hanem egy új, 50 megapixeles elsődleges kamerával érkezik majd. Ez ugyan nem akkora ugrás, mint amit az idei generációváltásnál kaptunk (az A21 még 16 MP-s volt), ám így is előrelépésnek nevezhető, az új szenzor fejlesztései pedig bizonyára nem merülnek majd ki a felbontásban.

A Galaxy Club másik lényeges értesülése, hogy az A22-höz hasonlóan az A23-ból is készül külön 4G-s és 5G-s változat, de valószínű, hogy ezek továbbra sem lesznek egyszerre elérhetők minden régióban. Az akkumulátort illetően azt írják a hollandok, hogy jó eséllyel marad az 5000 mAh-s kapacitás, mivel tudomásuk szerint az A13 és az A33 is ekkora teleppel érkezik majd.

Ezzel viszont el is értünk a portál értesüléseinek végére, így számos megválaszolatlan kérdés maradt az A23 körül a kijelzőtől az erőforráson át a rendelkezésre álló memóriáig, nem is beszélve az árazásról, ami ebben a kategóriában különösen fontos tényező.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.