Hirdetés

50 megapixeles kamerával és Android 12-vel támad a Motorola új olcsó mobilja



|

Remek ár-érték aránnyal kecsegtet a hamarosan érkező moto g22.

Hirdetés

Miközben arról csiripelnek a madarak, hogy a Motorola következő csúcsmodellje megkaphatja a Samsung 200MP-es ISOCELL HP1 kamera szenzorát, a Lenovo szárnyai alá tartozó gyártó most egy új olcsó mobilt jelentett be, ami az árához képest szintén erőset alakíthat a fotózásban.

A Motorola moto g22 ugyanis egy egész ütős kamerarendszerrel támad, 50MP-es széles, 8MP-es ultraszéles, 2MP-es makró és 2MP-es mélységérzékelő lencsével, de nem csak ezért lehet csábító ajánlat a budget kategóriában.

Hirdetés

A 170 eurós (nettó 64 ezer forintos) készülék másik erőssége az 5000 mAh-s, 15W-al tölthető akku, amely a Mediatek Helio G37-es processzorral kiegészülve remek üzemidőt ígér. Annál is inkább, mivel a 6,5 hüvelykes IPS LCD kijelző felbontása nem valami magas, mindössze 720x1600 pixeles (268 ppi), cserébe viszont 90 Hz-es képfrissítési sebességet kapunk.

Ami a memóriát és a tárhelyek választékát illeti, csupán egy 4GB/64GB-os opció áll rendelkezésre, microSDXC kártyával azonban tovább bővíthető a kapacitás. A fotós frontra  visszatérve, az előlapon egy 16 MP-es HDR-kamera lövi a szelfiket, 1080p/30 fps videózási képességgel.

A moto g22 a legfrissebb, Android 12-es operációs rendszert futtatja, a készülék feloldásáról az oldalt elhelyezett ujjlenyomat-olvasó gondoskodik. A színekből egész széles a választék: fekete, fehér, kék és zöld opciókat kínál a Motorola. Végezetül pedig nem hiányzik a 3,5 mm-es jack csatlakozó sem, aminek még mindig sokan örülhetnek.

A mobil még ebben  a hónapban megérkezik az európai boltokba, a hivatalos termékoldala itt böngészhető.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.