Hirdetés

50 megapixeles ultraszéles látószögű lencsét kap a OnePlus 9-széria



|

Az új készülékek megjelenéséhez közeledve csúcsra járatja a kamerák promózását a kínai OnePlus.

Hirdetés

A tervek szerint március 23-án kerül sor a OnePlus 9-sorozat bemutatására, a gyártó pedig egy ideje már húzogatja a mézesmadzagot a közönség előtt. Pete Lau cégvezető ezúttal a készülékek kamerájával kapcsolatban posztolt a Twitteren.

Bejegyzéséből kiderül, hogy legalább egy OnePlus 9 (valószínűleg a Pro) 50 megapixeles ultraszéles látószögű kamerát kap majd a Sony IMX766 szenzorával. Ennek előnye, hogy a free-form kialakításnak köszönhetően torzításmentes felvételeket készít, amivel Lau egy külön posztban dicsekedett.  

Hirdetés

Nem a OnePlus 9-széria lesz az első, ahol felbukkan a Sony IMX766 szenzor, mivel a cég nagytestvére, az Oppo pontosan ezt használja a decemberben piacra dobott Oppo Reno 5 Pro Plusban. Ami pedig a OnePlus 9 fő kameráját illeti, a hét elején ezt is leleplezték egy Twitter-posztban, így már tudjuk, hogy a Sony 48 megapixeles IMX789-es szenzora hajtja majd.

Az elmúlt napok nagy bejelentése volt még, hogy a OnePlus 3 évre szóló együttműködést hirdetett a svéd Hasselbladdal, akiknek hatalmas tapasztalatuk van a fényképezőgépek gyártásában, az ő kamerájukkal készült például Buzz Aldrin híres sétálós felvétele a Hold felszínén.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.