Hirdetés

5000 eurót kapsz, ha megtalálod a Honor elveszett prototípusát



|

Egyes rajongók szerint ez már igazán "olcsó" marketing, de a Honor ragaszkodik hozzá, hogy az eset valós, szeretnék visszakapni az elveszett prototípust.

Hirdetés

A nyilvánosság hivatalos csatornákon keresztül nem hall az új okostelefonokról, csak a bemutató során. Ezt megelőzően azonban a gyártók általában gyártás előtti készülékeket adnak a dolgozóknak, hogy megbizonyosodjanak róla, az eszközzel nincsenek problémák. 

Hirdetés

A Honor Londonban, május 21-én mutatja be a Honor 20 szériát. Most azonban kiderült, hogy a Honor egyik új prototípusa eltűnt valahol Németországban. 

A Honor marketinges részlegénél dolgozó Moritz Scheidl Düsseldorf irányába utazott a legutóbbi ünnepek során, majd vonattal tért vissza  Münchenbe. A prototípus végig el volt dugva a hátizsákjában, azonban mikor hazaért, és elő akarta azt venni, nem találta meg. 

Egyelőre nem tudni, hogy az eszközt elhagyta vagy pedig valaki ellopta azt. A Honor mindenesetre 5000 eurót ad annak, aki visszajuttatja a vállalathoz a készüléket. A cég szerint egy szürke védőtok volt rajta, ami a teljes hátlapot eltakarta. 

A rajongók közül többen nagyon "olcsó" marketinges mutatványnak tartják mindezt, de a Honor a maga részéről ragaszkodik hozzá, hogy az eset valódi, nem reklámtrükkről van szó. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.