Hirdetés

512 GB tárhelyet kaphat a Huawei következő okostelefonja



|

Közeledik a Huawei első olyan okostelefonja, amely 512 GB tárhelyet kap - még nem tudni, hogy a P20 Pro lesz-e az.

Hirdetés

Azt már tudjuk, hogy a Huawei P20 Pro három hátsó kamerájából az egyik 40 megapixeles lesz. Az is biztosnak tűnik, hogy a kamerák képességeinek a kiaknázásához nagy tárhelyre lesz szükség. 

Hirdetés

Mindezek fényében talán nem meglepő, hogy az egyik közelgő Huawei okostelefon már 512 GB tárhelyet kap. Ez rengeteg 4K-s videóhoz és 40 megapixeles fotóhoz elég. 

Az 512 GB-os tárhellyel és 6 GB RAM-mal rendelkező készülék NEO-AL00 modellszámmal bukkant fel a TENAA adatbázisában. Egyelőre nem tudni, hogy ez a Huawei P20 Pro vagy sem, de sokak szerint logikus lenne, ha az új zászlóshajó újítana ilyen téren is. 

Mások szerint a Huawei számára az a fontos, hogy az 512 GB-os okostelefonnal megelőzze a Vivót, amely mostanában elsőként vezeti be az újdonságokat a piacra. 

Beleszólhat ebbe a játékba még a Samsung is, amely már decemberben megkezdte az 512 GB-os UFS tárhelyet gyártását. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.