Hirdetés

520 euróba kerülhet a Nokia 8



|

A vártnál olcsóbb lehet a Nokia 8 csúcskészülék, legalábbis romániai szivárgások alapján.

Hirdetés

Augusztus 16-án hivatalosan is bemutatkozik a HMD Global idei zászlóshajója, a Nokia 8 okostelefon. A külsejéről már mindent tudunk, az elmúlt hetekben rengeteg kép szivárgott ki róla. 

Hirdetés

A pletykák eközben arról szóltak, hogy a HMD Global alacsonyabb árat szeretne, mint amennyibe a Samsung Galaxy S8, az LG G6 és az HTC U11 kerülnek. Eleinte 600 euró környéki árcédulát emlegettek, azonban a legutóbbi szivárgás jóval alacsonyabb összeget említ. 

A romániai Vodafone állítólag 517,42 eurós áron listázta a fekete Nokia 8-at. Mivel az ország árazási szokásokban a nyugat-európai piacot követi, ezért leszámítva az adóeltéréseket, nagyjából mindenhol ennyibe kerül majd a készülék. 

Elvileg az információ forrása megbízható, de sokak szerint az 520 eurós vételár túl kedvező lenne ahhoz, hogy igaz legyen. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.