Hirdetés

5G-ben és Snapdragon 855-ben is első lesz a OnePlus



|

A OnePlus elárulta, hogy a piacon elsőként jelentkezik majd Snapdragon 855-ös okostelefonnal, és Európában 5G-ben is az első lesz.

Hirdetés

Pete Lau, a OnePlus ügyvezetője is ott volt azon a Qualcomm rendezvényen, amelynek Hawaii adott otthont. Itt mutatkozott be a Snapdragon 855-ös csúcslapka, az új, ultrahangos, kijelzőbe épített ujjlenyomat-olvasó, illetve hangzott el sok más érdekesség

Hirdetés

Például az, hogy a OnePlus 2019-es zászlóshajója lesz az első okostelefon a piacon, ami már a Snapdragon 855-ös chipet használja. Az önmagában nem túl meglepő, hogy a OnePlus 7 (vagy legyen bármi más a neve) már a következő-generációs csúcslapkát használja, az viszont annál inkább meglepő, hogy a OnePlus ad el elsőként ilyen chippel szerelt készüléket. 

Az ügyvezető azt is leszögezte (újra), hogy Európában elsőként a OnePlus dob majd piacra 5G-képes okostelefont. A bravúrban a brit EE szolgáltató segíti majd a gyártót. 

A múlt hónapban felröppent egyébként egy pletyka, amely alapján az 5G-s OnePlus okostelefon egy teljesen új modell lesz, ugyanis az 5G miatt ez drágább mulatság lesz, a OnePlus pedig meg akarja tartani a zászlóshajó-gyilkos szériáját is. Az első sikeres 5G-tesztet egyébként még augusztusban tartotta a OnePlus. 

Ha mindkét elsőség összejön a OnePlusnak, akkor a márka sokkal erősebb lehet Európában és világszerte egyaránt. 

Frissítés: a OnePlus állítólag félrekommunikálta a dolgokat, a Qualcomm pedig nem javította a fordítási hibákat. Valójában azt szerették volna közölni, hogy a OnePlus 7-ben az elsők között lesz Snapdragon 855, nem pedig elsőként. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.