Hirdetés

5G-s mobil is jön a Huawei P30 széria mellé



|

Miután rengeteg dolog kiszivárgott a P30-as készülékekről, a Huawei megerősítette, hogy a csúcsmobilokat 5G-s készülékkel kíséri az idei MWC-n.

Hirdetés

Miközben a Samsung Galaxy S10 modellekről mostanra szinte minden kiderült, addig a Huawei P30-as csúcskészülékeiről nem sok dolog. Nemrég azonban majdnem minden kiszivárgott, egyetlen jelentésben. Ezek alapján a P30 és a P30 Pro 6,1 és 6,5 hüvelykes OLED-kijelzőt kapnak. A hátlapi tripla kamera 40, 20 és 8 megapixeles szenzorokat sorakoztat fel (3x-os optikai zoommal), amelyek teljesítménye kevés fény mellett még tovább javul. A Pro modellen a fő szenzor egy új, 38 megapixeles Sony modell lehet, illetve elképzelhető egy negyedik ToF kamera is. A Kirin 980-as chipet 8 és 12 GB RAM egészíti majd ki. 

Hirdetés

Mindezek után Richard Yu megerősítette, hogy a 2019-es MWC-n a Huawei bemutatja majd az első 5G-s készülékét. Ez konkrétan a hajlékony Huawei mobil lehet, a cég saját Balong 5000 modemével. A készülék leghamarabb áprilisban válhat elérhetővé. 

Azt nem tudni, hogy a Huawei mennyit gyártana ebből az eszközből, azt viszont igen, hogy a Samsung Galaxy Foldból 1 millió készülhet. Az sem tiszta, hogy a P30-as modellekből lesz-e 5G-s változat. 

Richard Yu egyébként úgy gondolja, hogy akár már idén a világ legnagyobb okostelefon-gyártójává válhat a Huawei. Szerinte a politikusok gyakorolta nyomás nem jut el a fogyasztókig, akik továbbra is bíznak a Huawei termékeiben. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.