Hirdetés

5G támogatással tér vissza az okostelefonok piacára a BlackBerry



|

Két évvel a legutóbbi modell megjelenését követően új készülék érkezik idén a gyártó jóvoltából az OnwardMobility közreműködésével.

Hirdetés

A kanadai BlackBerry tavaly nyáron jelentette be, hogy megszüntette a TCL-lel való együttműködést, ugyanakkor a gyártó közel kétéves kihagyást követően vissza fog térni az okostelefonok piacára, méghozzá új készülékkel. A TCL-t váltva a BlackBerry az OnwardMobility mobilos biztonsági céggel közösen fejleszti következő okostelefonját, amely a jelenlegi piaci igényekhez igazodva már támogatni fogja az 5G-t is.

Hirdetés

A BlackBerry legutóbbi termékcsaládja a Key2 volt, amelyet eredetileg 2018 júliusában dobtak piacra, majd néhány hónappal később, októberben jelent meg a Key 2 LE, amelyet belépő okostelefonnak terveztek, az eredeti modellnél gyengébb teljesítménnyel, de kedvezőbb árral. A vállalat vezérigazgatója, Peter Franklin nemrégiben megerősítette, hogy a BlackBerry tartja magát a tavaly nyári ígérethez, és még idén elérhető lesz a cég legújabb készüléke. A tervek szerint a telefon először az észak-amerikai és az európai piacon debütál majd egyszerre, majd később az ázsiai országokban is meg fog jelenni.

Az új mobillal kapcsolatban egyelőre további részletek nem ismertek azon kívül, hogy 5G támogatással fog rendelkezni, illetve ahogy azt a cégtől megszokhattuk, fizikai billentyűzete lesz, amely továbbra is egyedi megoldásnak számít az okostelefonok piacán.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.