Hirdetés

5x-ös optikai zoomra váltanak a Samsung csúcsmobilok



|

Elkészült a Samsung 5x-ös optikai zoomra képes mobilos kamerája, amely természetesen ugyanúgy prizmát használ.

Hirdetés

Bár a Huawei P30 Pro periszkóprendszerű kamerája nagy újdonság volt, ha így megy tovább, és a Huaweit tényleg eltüntetik a mobilpiacról, akkor az Oppo Reno 10x zoom marad az egyetlen okostelefon, amely ilyen kameramodult is használ. Nem sokáig. A Samsung ugyanis elkészült az 5x-ös optikai zoomra képes mobilos kameramoduljával. 

Hirdetés

A Samsung már meg is kezdte az új kamera sorozatgyártását, és a pletykák szerint ez már benne is lesz a Samsung Galaxy Note 10-ben. 

Mivel 5 milliméteres a szenzor, ezért nem lóg majd ki a hátlapból, még annyira sem, mint az eddigi (6 milliméteres) modulok. Az 5x-ös optikai zoomra képes szenzor természetesen szintén prizmát használ (mint a Huawei a P30 Prónál), de ezúttal szögletes lencséket a kerek megoldások helyett. A modult vertikálisan helyezik el a laposabb kialakítás érdekében. 

A Samsung már mintaképeket is mellékelt a normál, a 2x-es és az 5x-ös módokról. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.