Hirdetés

6,44 hüvelykes lehet a tripla kamerás Galaxy S10



|

A pletykák szerint három verzióban érkezik a Galaxy S10, és a legnagyobb modell hátlapjára tripla kamera kerül.

Hirdetés

Az aktuális pletykák és iparági szivárgások alapján úgy néz ki, hogy a Samsung egyenesen három különböző Galaxy S10-es készüléket dob majd piacra a jövő évben. Eddig úgy tudtuk, hogy a legnagyobb modell kijelzője 6,2 hüvelykes lesz, de állítólag mégis egy 6,44 hüvelykes verzió mellett döntöttek. 

Hirdetés

Miért van erre szükség? A legnagyobb modell hátlapjára tripla kamera kerül majd, bár azt nem tudni, hogy a szenzorok számának mi köze van a panel méretéhez. 

Elképzelhető, hogy kell a plusz hely, ellenkező esetben az akkumulátor kapacitásának a rovására menne a tripla kamera, ha a Samsung tartaná a Galaxy S9+ méreteit. Ha a kijelző és a készülék nagyobb lesz, akkor az akku is nagyobb lehet. 

A 6,44 hüvelykes verziót a legutóbbi jelentés szerint egy 5 és egy 5,8 hüvelykes verzió kísérné. Az alapmodell állítólag normál, lapos kijelzőt kap, egyetlen hátlapi kamerával. A második verzióra a lekerekített szélű Infinity Display kerülne, dupla hátlapi kamerával. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.