Hirdetés

6-kamerás lehet majd a Galaxy Note 10



|

A pletykák szerint a nagyobb Samsung Galaxy Note 10 hátlapjára négy, az előlapjára két kamera kerülhet.

Hirdetés

Bár a Samsung Galaxy Note 10 még csak augusztusban jön, a pletykák egyre szaporodnak, egyre több a szivárgás. Nemrég kiderült például, hogy a Galaxy S10 szériánál bevált a több modell, ezért Galaxy Note 10-ből kettő is lesz. A 6,75 hüvelykes Note 10-et egy kisebb méretű Note 10e kísérheti majd. 

Hirdetés

A dél-koreai média szerint nem csak a kijelző méretében lesz majd különbség. A nagyobb Galaxy Note 10 6-kamerás rendszert kaphat, vagyis négy szenzor lesz a hátlapon, illetve kettő az előlapon. Ilyen sok kamera jelenleg csak a Nokia 9 PureView-n van. 

A kisebbik Galaxy Note 10 állítólag "csak" 5-kamerás lesz, valószínűleg a hátlapról hiányzik majd a ToF szenzor. Vagyis a Note 10e minden bizonnyal a Galaxy S10+ kamerarendszerét örökli meg. Ez a kisebb modell állítólag elsősorban az európai piacot célozza meg. A ToF kamera hiánya túl nagy érvágást nem jelent majd, ellenben az árcédula alacsonyabb lehet. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.