Hirdetés

60 millió felhasználónak örülhet az Apple Music



|

Havi szinten már több mint 60 millióan használják az Apple zenei streamingszolgáltatását.

Hirdetés

Tovább verseng egymással az Apple Music és a Spotify, és mindkettő azt állítja, hogy több felhasználója van, mint valaha. A Spotify nagyjából két hónapja arról adott hírt, hogy világszerte már több mint 100 millió felhasználója van. 

Hirdetés

Az Apple tavaly december 56 millió előfizetővel büszkélkedhetett. Fél évvel később bár nem nőtt olyan látványos a tábor, de francia médiaforrások azt állítják, hogy Eddy Cue szerint már havonta több mint 60 millióan használják az Apple Musicot. 

Az Apple már korábban megerősítette, hogy az aktuálisan emlegetett számadatok az ingyenes próbalehetőséggel élőket is tartalmazzák. Azt tehát nem tudni, hogy pontosan mennyi ebből a fizetős felhasználó. 

A óriás azt reméli, hogy a következő hónapokban még több előfizetőt szerezhet az Apple Music, azt viszont nem tudni, hogy a növekedés üteme elég lesz-e ahhoz, hogy a Spotify közelébe érjenek. Amerikában mindenesetre több előfizetője van az Apple Musicnak, mint a Spotifynak. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.