Hirdetés

64 megapixeles kamerát és 44 wattos gyorstöltést kap a Vivo NEX 3



|

Kiszivárogtak az új Vivo csúcskészülék specifikációi, látványos és erős lesz a NEX 3.

Hirdetés

A Vivo szeret látványos és erős mobilokkal előrukkolni, a NEX 3 sem lesz kivétel. A készüléket már kicsomagolós videóban is láttuk, így a vízesésre hasonlító, extrém lekerekítést használó kijelzőjét is láttuk.

A specifikációk eddig ismeretlenek voltak, de úgy tűnik, hogy most azok is kiszivárogtak az ebben a hónapban érkező készülékről. 

Hirdetés

A képernyő 6,89 hüvelykes, full HD+ felbontású lehet, alá Snapdragon 855 Plus lapkát épít majd a gyártó. 4G-s és 5G-s kiadás egyaránt lesz, ezek tudása és hardvere egyforma, a modemet leszámítva. 

A NEX 3 8 vagy 12 GB RAM-ot kaphat, 128, 256 és 512 GB tárhellyel, modelltől függően. A 4500 mAh-s akkumulátor 44 wattos gyorstöltési technológiát támogat, és nagy meglepetésre még jackcsatlakozó is lesz a készüléken. Ez utóbbi különösen nagy meglepetés lenne az elmúlt évek trendjei után. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.