Hirdetés

66 wattos gyorstöltőt kaphatnak a Huawei Mate 40 mobilok



|

A szivárgások alapján fejlettebb SuperCharge töltőt csomagolnak a Huawei Mate 40 okostelefonok mellé.

Hirdetés

A világjárvány és az amerikai korlátozások, TSMC-t érintő esetleg chipgyártási változtatások miatt előfordulhat, hogy a Huawei Mate 40 szériás csúcsmobilok a vártnál később jelennek meg a piacon. Olyan pletykál is voltak már, amelyek szerint Amerika megtiltotta az új Kirin chip gyártását a TSMC-nek, és a Mate 40 sorozat azért késik, mert MediaTek lapkára kell váltson a Huawei. Sok a kérdés, de a pletyka is. Azt mondják például, hogy ha kijelző alá épített szelfikamera nem is lesz, minden eddiginél gyorsabb töltő igen. 

Hirdetés

A szóbeszéd alapján  modernebb SuperCharge adapter kerül majd a Mate 40 mobilok dobozába. A 3C-s tanúsítványok alapján a HW-110600C00 töltőegység 66 wattos teljesítményre képes. 

Az utóbbi években a Huawei 40 wattos töltőket használt, amelyek a Mate 20 Prónál még elképesztőnek számítottak, de a mai napig a legjobbak közé tartoznak. Az Oppo és a Xiaomi mindenesetre igyekeznek gyorstöltés terén ráverni a mezőnyre, de a jelek szerint ehhez a Huawei-nek is lesz még pár szava. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.