Hirdetés

8 GB RAM kerülhet a OnePlus 5-be



|

Snapdragon 835-ös lapkát, 2560 x 1440-es felbontást és kisebb kijelzőkeretet is pletykálnak.

Hirdetés

Kínában nem számít szerencsés számnak a 4, ezért a OnePlus a OnePlus 3T készüléke után egyenesen a OnePlus 5-re vált. Kínai értesülések szerint ez a modell is csúcskategóriás hardverrel érkezik. 

Hirdetés

Állítólag a gyártó ezúttal is élen járna, és az elsők között tenne 8 GB RAM-ot az okostelefonjába. Ez épp a duplája lesz annak, amit ma beletesznek egy méregdrága csúcskészülékbe, vagyis az összes 2017-es riválisba. 

A 8 GB RAM-ot Snapdragon 835-ös lapkakészlet egészítené ki, ami nyolcmagos processzort és Adreno 540-es GPU-t jelent. A kijelző keretéből sokat lefaragnak (a trendekhez illően), illetve végre 2560 x 1440-es felbontásra váltanak. Ez a gyártó történetében először esik majd meg. 

A jelentés dupla hátlapi kamerát is emleget, illetve a második félévre teszi a megjelenést. A készülék ára 500 dollár alatt alakul majd. 

A OnePlus 3 és a OnePlus 3T tudását figyelembe véve a 8 GB RAM egyáltalán nem hangzik túlzásnak vagy hihetetlen pletykának. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.