Hirdetés

9 új iPhone-t és egy Macet védetett le az Apple



|

A feltételezések szerint a most levédetett mobilkészülékek az Apple iPhone 12 szériához tartoznak majd.

Hirdetés

Miközben az Apple iPhone 12 mobilok megjelenése októberre, a Pro verzióké pedig akár decemberre is csúszhat a pletykák szerint, addig az EEC adatbázisába nemrég egyenesen 9 új iPhone-t vittek fel, egy új Mac mellett. Mindez szükséges jogi lépések része, és az EEC adatbázisa általában nem sok konkrétumot árul el a termékekről. Csak annyit tudni, hogy 9 új iPhone és egy új Mac biztosan jön. 

Hirdetés

Miért védetett le ennyi iPhone-t az Apple, ha az iPhone 12 széria elvileg csak négy modellel érkezik idén? A szakértők szerint egyszerűen csak arról van szó, hogy a régióktól függően eltérő modemeket és kapacitásokat használ a gyártó, ezért van kilenc eltérő modell, nem pedig csak négy. Ez igazából nem újdonság, tehát nem kell extra meglepetésekre számítani. 

Az új Mac pedig szintén nem nagy meglepetés, hiszen az nyilvánvaló, hogy újabb és újabb MacBookok érkeznek, illetve azt is pletykálják már egy ideje, hogy az iMac is frissül.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.