Hirdetés

A 16 hüvelykes MacBook Pro már Radeon Pro 5600M GPU-val is kérhető



|

Akár 75 százalékkal jobb grafikus teljesítményt is jelenthet a Radeon Pro 5600M a 16 hüvelykes MacBook Pro laptopnál.

Hirdetés

A 16-os MacBook Pro bemutatójakor az Apple kizárólag AMD Radeon Pro 5300M vagy Radeon Pro 5500M videokártyát kínált fel. Mostantól azonban lehetőség van Radeon Pro 5600M-mel kérni a laptopot, ami értelemszerűen még jobb grafikai teljesítményre képes. A magyar oldalon ez még nem választható, de azt már tudni, hogy 8 GB HBM2 memóriát kap az új opció, amelynek 800 dollár a felára a Radeon Pro 5300M-hez mérten. 

Hirdetés

Az extra teljesítmény akár 75 százalék pluszt is jelenthet, bár sajnos játékra így sem lesz a legjobb opció ez a gép: a natív felbontása ugyanis 3072 x 1920. Akad azért négy Thunderbolt 3 port, így külső GPU is csatlakoztatható igény szerint. 

Egyéb tekintetben a 16 hüvelykes MacBook Pro nem változik, az alapkonfiguráció 6-magos Core i7-es CPU-t, 16 GB DDR4-es RAM-ot és 512 GB-os PCIe NVMe SSD-t jelent. Van Touch Bar és Touch ID is, ollós billentyűzettel, ami tartósabb, mint a pillangós mechanizmust használó előző megoldás. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.