Hirdetés

A 4K@240fps is összejöhet az iPhone 12-vel



|

A jelentések szerint videózásban nagy előrelépésre számíthatunk az iPhone 12 mobilokkal.

Hirdetés

Az EverythingApplePro legújabb videójában Filip Koroy azt állítja, hogy az iPhone 12 modellek közül legalább néhány támogatja majd a 4K@120fps és a 4K@240fps videofelvételi módokat. A jelenlegi csúcsmobiloknál a felső korlát 4K@60fps, a 240fps csak 1080p-ben érhető el. Az új módok támogatásáról az iOS 14 bétájának kódja árulkodott, és Max Weinbach is ugyanezekre a következtetésekre jutott, valamint a forrásai szerint az Apple belsőleg is teszteli egy ideje a formátumokat. 

Hirdetés

Azt egyelőre mindenki csak találgatja, hogy a 4K@240fps egyáltalán összejöhet-e vagy pedig az Apple 120fps-ben végezné a rögzítést, és frame interpoláció segítségével skálázna 240fps-re. Arra viszont elég nagy az esély, hogy ezt a felvételi módot csak az iPhone 12 Pro modellek támogatják majd. 

Weinbach korábban ráadásul azt is megszellőztette, hogy a Pro változatok olyan ProMotion kijelzőt kapnak majd, mint az iPad Pro. Ez viszont még tesztelés alatt áll, nem ment át minden vizsgán. Ezeken az újításokon felbuzdulva idén állítólag szokatlanul erőteljes marketinggel készül az Apple, kíváncsian várjuk, mivel rukkolnak majd elő.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.