Hirdetés

A bejelentések hatására összeomlott az MVM Next online ügyfélszolgálata



|

A kormány energia-vészhelyzetet hirdetett, az MVM Next ügyfélszolgálatát ellepték az ügyfelek.

Hirdetés

A mai nap folyamán jelentette be Gulyás Gergely miniszterelnökséget vezető miniszter, hogy az energiaárak rohamos növekedése miatt a kormány energia-vészhelyzetet hirdetett, minek következtében a rezsicsökkentés csak az elfogyasztott áram és gáz lakossági átlagfogyasztás alatti részére fog vonatkozni, aki ennél többet használ, az átlagot meghaladó részért piaci árat fizet - a nagycsaládosoknál magasabban lesz a léc.

Feltételezhető, hogy ennek következtében léptek fel problémák az állami energiaszolgáltató, az MVM Next ügyfélszolgálatánál.

Hirdetés

HVG számolt be arról, hogy ma délután sem böngészőből, sem mobilappból nem lehetett könnyen elérni az ügyintézési felületet, amit az okozhatott, hogy a felhasználók igyekeztek a saját fogyasztásuk mértékét kideríteni, ezért a megszokottnál jóval nagyobb terhelés érte az oldalt.

Várhatóan amint egyre többen jutnak hozzá a vágyott információhoz (vagy adják fel a sikertelenség következtében), visszaáll majd a rend. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.