Hirdetés

A Belkin visszahívja a meggyulladó vagy áramütést okozó vezeték nélküli töltőjét



|

A Belkin hivatalos közleményben figyelmeztette a vásárlókat a veszélyekre, és azonnali hatállyal felfüggeszti az érintett termékek értékesítését.

Hirdetés

A Belkin telefontartó állványt is tartalmazó vezeték nélküli töltőszettjéről kiderül, hogy a tápegység gyártási hibájából adódóan az eszköz meghibásodhat, túlmelegedhet, valamint tűz és áramütés veszélyével fenyeget. Emiatt gyors döntést hozott a gyártó, és az Apple hivatalos üzleteiben és webshopjában is kapható WIZ003 hordozható vezeték nélküli töltő Special Edition eszközre termékvisszahívási eljárást kezdeményezett.

A Belkin a közleményben felhívja a vásárlók figyelmét, hogy azonnal hagyják abba annak használatát, és áramtalanítsák a terméket, illetve vegyék fel a közvetlen kapcsolatot a gyártóval. A visszatérítéssel kapcsolatban pedig már elérhető a hivatalos űrlap a Belkin weboldalán.

Hirdetés

A meghibásodás nem okozott sérüléseket vagy tárgyi károkat a felhasználók számára, és az is kiderült, hogy a 2020 júliusa és októbere között gyártott eszközök esetében történt a gyártási hiba. A Belkin a hivatalos közleményt több nyelven is elérhetővé tette, és jelöli az érintett termékek sorozatszámát is. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.