Hirdetés

A Budapest Comic Con az egész családnak változatos programokat kínál



|

Érdemes az egész családnak célba vennie júniusban a Budapest Comic Cont, mivel itt bizonyosan mindenki talál majd kedvére való programot.

Hirdetés

Idén már semmi sem állhat a Budapest Comic Con (BCC) útjába, június 11-12-én, vagyis szombaton és vasárnap a Hungexpo területén összegyűlik az ország képregény-, fantasy-, sci-fi-, és videojáték-rajongóinak nagyja, akikhez bizony érdemes, ha az egész család csatlakozik, ugyanis a szervezők tényleg mindenkire gondoltak, a legkisebbektől a szülőkig minden látogató számára terveznek tematikus programokat, előadásokat.

Nem lehet elég sokszor hangsúlyozni azt sem, hogy aki BCC jeggyel vagy bérlettel érkezik, az szabadon átmehet a PlayIT Show-ra szombaton és vasárnap is.

Hirdetés

A Cartoon Network például saját standján ökokalandokkal várja a kicsiket és nagyokat egyaránt. Itt arról szerezhetnek a résztvevők tudomást, hogyan tehetnek apró, de fontos lépéseket a bolygónk megmentésének érdekében. Közelebbről meg lehet figyelni egy robotkéz vagy egy "fűszernevelde" működését, sőt hulladékanyagból lehet majd műszaki kütyüket építeni. Végül, de nem utolsósorban az "öko slime" elkészítése is biztosan nagy élmény lehet a legifjabbaknak. 

A Trónok harca és Harry Potter könyvkiállítás is bizonyosan több korosztályt érdekel majd, ugyanígy a Star Wars kiállítás és a Magyar Star Wars Klub színpadi előadásai is leköthetik a gyermekek mellett a szülőket is. A Budapest Comic Con programjait folyamatosan jelentik be a hivatalos weboldalon, ide érdemes ellátogatni a további részletekért. A rendezvény teljesen készpénzmentes!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.