Hirdetés

A Call of Duty rajongóinak hozott Black Ops témájú adattárolókat a Western Digital



|

Két hordozható meghajtót és egy villámgyors belső SSD-t villantott a WD, mindegyik Black Ops témával csábítja a Call of Duty rajongóit.

Hirdetés

A WD új adattárolói egyértelműen a Call of Duty: Black Ops Cold War játékosait akarják behálózni, ráadásul a P50 és SN850 modellek mellé 2400, a P10 mellé 1100 pont jár a játékban egy kuponnal. A meghajtók egyike pedig már csak a széria folyamatosan növekvő tárhely-igénye miatt is jól jöhet.

A Black Ops témájú meghajtók közül a P10-es külső merevlemez 2 TB-os kapacitással érhető el, a P50-es és az SN950-es SSD 1 TB-os kivitelben. A felár 30, 50 és 10 dollár a normál modellekhez képest. 

A P10 Game Drive USB 3.2 Gen 1 csatlakozóján át maximum 140 MB per másodperces sebesség érhető el, támogatottak az új PS és Xbox konzolok is, bár csak a legújabb játékoknál.

Hirdetés

A P50-es külső NVMe SSD USB-C-s és 2000 MB per másodperces sebességet ígér, míg a PCIe 4.0-alapú SN850-es NVMe SSD már 7000 MB per másodpercet is tud. Decembertől pedig mindhárom modell kapható lesz. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.