Hirdetés

A Computex 2021 már klasszikus, élő rendezvény lesz



|

A szervezők úgy gondolják, hogy jövő nyáron már biztonságos lesz rendezvényt tartani. Június 1-re várható a Computex 2021.

Hirdetés

A Computex rendezői (TAITRA) úgy döntöttek, hogy jövőre már normál formában, fizikai rendezvényként tartják meg a neves technológiai kiállítást. A Computex 2021 tehát június 1-4. között a megszokott formában zajlik majd, Tajvan ugyanis úgy gondolja, hogy addigra mindenki átlendül a koronavírus elhúzódó hatásain, és biztonságosan lehet majd újra komolyabb rendezvényeket is lefuttatni.

A szakértők szerint egyébként Tajvan a legsikeresebbek közé tartozott a koronavírus elleni intézkedések terén. 800-nál is kevesebb beteget regisztráltak a régióban, és mindössze 7 ember vesztette életét a 23,7 milliós lakosságból. Nyilván az óvatosságuk mellett ez az optimizmus reménykeltő.

Hirdetés

A 2021-es Computex a trendi témákra fókuszál majd, így elsősorban 5G, AI, IoT, Edge és High-Performance Computing, cyberbiztonság, gaming és startupok terén lehet majd újdonságokkal találkozni Tajpejben. 

Azt egyelőre senki sem tudja, hogy a külföldi látogatókkal és kiállítókkal szemben milyen korlátozásokat vezetnek be, ezekről később részletesebben beszámolunk majd nektek. Már csak azért is, mert a Computexen mi is rendszeres vendégek vagyunk, és nagyon szeretnénk első kézből bemutatni nektek mindent jövőre is.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.