Hirdetés

A Consumer Reports szerint betalált a Galaxy Note 9



|

A Consumer Reports bírái gyakorlatilag nem találtak negatívumot a Samsung zászlóshajójával kapcsolatban. Szerintük a Galaxy Note 9 a világ legjobb okostelefonja.

Hirdetés

Manapság már túlzás lenne egy okostelefonra normál teszt keretében azt mondani, hogy a világ legjobbra. Elvégre óriási a választék, és szinte minden hónapban újabb és újabb zászlóshajók jelennek meg a piacon. A Consumer Reports azonban olyan szervezet, amelynek a véleményére rengetegen adnak. A nonprofit csapat bírái új királyt koronáztak az okostelefonok piacán. A Consumer Reports szerint a világ legjobb okostelefonja a Samsung Galaxy Note 9. 

Hirdetés

A Consumer Reports az iPhone XS és az iPhone XS Max készülékek tesztjeit még nem zárta le, ugyanakkor kétséges, hogy a lista élére kerülne bármelyik modell. A Galaxy Note 9 előtt ugyanis a Galaxy S9, a Galaxy S8 és a Galaxy S7 volt a CR ajánlata. 

A csapatot sem az iPhone X, sem az iPhone 8 nem nyűgözte le legutóbb. A Galaxy Note 9 ezzel szemben negatív kritikát nem is kapott, hátrányként csak a nagy méretet és a magas árat tudták felírni. 

További érdekesség, hogy a Galaxy Note 9 a CR tesztjein meglehetősen strapabírónak is bizonyult (ez azért is fontos, mert az Apple állítása ellenére az iPhone XS és az iPhone XS Max védőüvege elég könnyen törik), miközben a piac legjobb kijelzőt kínálja, még jobb kamerákkal és továbbfejlesztett S Tollal. A Consumer Reports szerint nem kell új dizájn ahhoz, hogy valami kiemelkedjen a túlzsúfolt mezőnyből. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.