Hirdetés

A Disney és a Pixar segítségével rejti el a Galaxy S10 előlapi kameráját a Samsung



|

Ötletes háttérképek érkeztek, amelyek segítségével az előlapi kamera beolvad a háttérbe a Galaxy S10 és a Galaxy S10e modelleken.

Hirdetés

A Samsung Galaxy S10 széria egyik megkülönböztető jegye az, hogy az előlapi kamerát a kijelzőbe fúrták, vagyis a képernyő sarkában egy kis kivágás látható. Természetesen a felhasználók sok ötletes háttérképpel igyekeztek ezt a dizájnt hasznosítani vagy éppen az előlapi kamerát így elrejteni. 

Hirdetés

A Samsung maga is összeállt a Disney és a Pixar embereivel, és megalkottak pár olyan háttérképet, amelyek az előlapi kamera elrejtését szolgálják. 

A megfelelő háttér segítségével nagyon könnyű elrejteni az előlapi kamerát. Elegendő, ha valamilyen fekete elem veszi körbe vagy pedig pont, hogy felhívja rá valami a figyelmet, mintha egy lyuk vagy pont lenne. Többek között a Jégvarázsból és a Zootropolisból is érkeztek hátterek. 

Miközben a Samsung legtöbb témája fizetős, addig az új hátterek ezúttal ingyenesek a Galaxy S10 és a Galaxy S10e modellek felhasználóinak. A Galaxy S10+ készülékhez ezek a képek már nem jók, ugyanis ott a dupla előlapi kamera miatt kapszula alakú a kivágás. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.