Hirdetés

A Disney+ is elindította a reklámokkal hígított előfizetési csomagját



|

Ugyan a reklámok zavarók lehetnek, mégis sokkal jobb az ajánlat, mint amit a Netflix kínál.

Hirdetés

Először alaposan felháborodott az internet népe, mikor a Netflix bedobta, hogy reklámokkal együtt elérhetővé tenne egy minden korábbinál olcsóbb előfizetői csomagot. A vihar lassan elcsendesedett, a streamingszolgáltató pedig be is vezette a belépő szintű ajánlatot, az azonban nem csak reklámokat hozott, hanem egy halom megkötést is.

Itt jön képbe a Disney+, akik szintén bevezettek egy olcsóbb csomagot, de ez sokkal előnyösebb, mint a rivális ajánlata.

Hirdetés

Az egyelőre csak az Egyesült Államokban elérhető, Basic névre hallgató csomagban ugyan megjelennek majd reklámok az előfizetőknek, minden másban azonban pontosan úgy fog működni, mint a Premium csomag. Ennek értelmében elérhető marad a HDR10 támogatás, az FHD, a 4K Ultra HD, a Dolby Vision és a IMAX Enhanced is.

Másik fontos előny a netflixes olcsósított csomaggal szemben, hogy a Disney+-on így is minden műsor nézhető, míg a riválisnál a tartalom 5-10%-a elérhetetlen a legolcsóbb ajánlatra befizetőknek. Továbbá eszközkorlátozást sem vezet be, így a Basic with ads is engedélyezi az akár négy eszközön egyszerre történő streamelést.

A reklámos Disney+ mindössze a tartalmak letöltését blokkolja, illetve nem támogatott a GroupWatch, a SharePlay és a Dolby Atmos. Ezekkel kapcsolatban egy szóvivőjük azt mondta, remélik, hogy a jövőben bevezethetik a funkciókat, ehhez időpontot azonban nem határoztak meg.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.