Hirdetés

A DisplayMate szerint is fantasztikus a Galaxy Note 10+ kijelzője



|

A+ értékelést adtak a DisplayMate szakemberei az új Samsung csúcsmobil képernyőjének.

Hirdetés

Bár a Samsung Galaxy S10 is több mint egy tucat kijelzővel kapcsolatos rekordot döntött meg a DisplayMate tesztjein, itt az új generáció, a Galaxy Note 10+ Dynamic AMOLED képernyője. Ez pedig 12 újabb rekordot söpört félre

Hirdetés

Az új kijelző rekordot döntött többek között színhelyesség és kontraszt terén is. Az automatikus színkezelés pedig gondoskodik róla, hogy mindig a helyes profil legyen használatban, tehát nem kell a kijelzőmódot miatt aggódni. Az úgynevezett Deep Red OLED-nek hála a DCI-P3 lefedettsége 100 százalékos. 

A Galaxy Note 10+ kijelzője mindezek mellett minden eddiginél világosabb is. Egy speciális móddal 778 nites fényerő is elérhető, ami 10 százalékkal jobb eredmény, mint az egyébként kiváló Galaxy Note 9-nél. Az átmeneti csúcs pedig 1308 nit, bár itt nem a teljes képernyő volt fehér. 

Némi negatívum, hogy a betekintési szögek nem tökéletesek, de ettől függetlenül nem valószínű, hogy bárki panaszkodna majd a Galaxy Note 10 modellek kijelzőire. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.