Hirdetés

A dizájváltás miatt késhet az Apple Watch Series 7



|

Több forrás is arról beszél, hogy az okosóra áttervezése nem várt akadályokat gördített a gyártás elé.

Hirdetés

A várhatóan szeptemberben bemutatásra kerülő Apple Watch Series 7-től a szaksajtó és az elemzők is arra számítanak, hogy végre változást hoz az okosóra kezdetek óta használt formanyelvében.

A lekerekített éleket így az iPhone 12-n is bevezetett szögletesebb megjelenés válthatja, ami a legutóbbi pletykák szerint egy nagyobb kijelzőnek is helyet csinálhat. Csupa-csupa izgalmas híresztelés a hordható kütyü rajongóinak, ám könnyen lehet, hogy az újdonság végül csak késve érkezik meg a boltokba.

Hirdetés

A Nikkei Asia ugyanis névtelen bennfentesekre hivatkozva arról számolt be, hogy a gyártás rajtja nem várt akadályokba ütközött a beszállítóknál, akiknek gondot okoz a kívánt minőség elérése. A portálnak nyilatkozó három forrás szerint a Series 7 teljesen új, összetett dizájnja áll a fennakadás hátterében, azt pedig már négy forrás állítja, hogy emiatt szünetel a termelés, míg az Apple és a partnerek a problémák megoldásán dolgoznak.

A hírt később a jól értesült elemzőnek számító Mark Gurman is megerősítette a Bloomberg hasábjain. A menetrend szerinti rajtban reménykedő vásárlójelöltek ugyanakkor abba még kapaszkodhatnak, hogy a források egyelőre nem utaltak konkrétan a késésre, ez csak egy puszta következtetés abból, hogy a valószínű bemutatóhoz ilyen közel gyártási gondok adódtak.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.