Hirdetés

A Duolingo terror sötét oldala! Te is veszélyben vagy!



|

Itt a segítség, ha téged is zaklatott már a Duolingo agresszív baglya.

Hirdetés

A 2011-ben megjelent Duolingo nyelvtanulási app nem csak azzal büszkélkedhet el, hogy már 41 nyelven oktatja a több mint félmilliárdos felhasználói táborát, hanem azzal is, hogy a kabalaként használt zöld baglyának bérelt helye van a legismertebb mémek között.

Aki használta már a Duolingót, az pontosan tudja, hogy az alkalmazás értesítései milyen rámenősen igyekeznek emlékeztetni a napi leckék teljesítésére, ez pedig egy sor internetes poént szült arról, hogy a Duolingo-bagoly végül elrabolja, vagy akár meg is öli azokat, akik nem fordítanak elég energiát a nyelvi készségeik csiszolására.

Hirdetés

Ezt a trendet lovagolja meg a cég zseniális április elseji videója, amelyben egy ügyvéd kínál jogi segítséget a Duolingo-károsultaknak.

Egy vállalati kabala elrabolta a családját? Megzsarolta egy hatalmas zöld bagoly? Fizaikailag vagy érzelmileg bántalmazta a Duolingo? Nyelvet akart tanulni, de megszakadt a sorozata, és elvesztette a szeretteit?

- indít a 90-es évek tévés hirdetéseit idéző film, illusztrációként pedig "valódi" felvételeket is láthatunk a Duolingo-bagoly által elkövetett szörnyűségekről. Ha bármelyik kérdésre igen a válasz, a Menchetti & Sons ügyvédi iroda zsíros kártérítések ígéretével áll rendelkezésre.

Ha mégis haboznánk, elégedett ügyfelek beszámolói terelnek a helyes döntés irányába, mint például a férfié, aki 900 ezer dollár kompenzációt kapott, amiért a bagoly a csomagtartójába zárva kocsikázni vitte.

Slusszpoén, hogy a beszámolók szerint tényleg működik a videó végén látható massachusetts-i telefonszám (781-STOP-OWL). A Duolingo egyébként általában ügyesen betalál az április eleji tréfáival, tavaly például a nyelvtanulásban segítő WC-papír ötletével zsibbasztotta az agyakat.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.