Hirdetés

A DxO segít a OnePlus 5 kamerájával



|

Az új zászlóshajógyilkos kameráját a DxO szakembereivel együtt fejlesztik.

Hirdetés

Több dolog is kiderült abból a bejegyzésből, amit a OnePlus egyik dolgozója tett közzé a OnePlus fórumokon. 

Hirdetés

Az egyik, hogy a gyártó idei zászlóshajója tényleg a OnePlus 5 nevet viseli, a másik pedig az, hogy a kamerájának a fejlesztésében a DxO szakemberei segédkeznek. 

A OnePlus 5 nevet már többször megszellőztették, azonban ez az első eset, hogy hivatalosan is megerősítették. A OnePlus 5 a OnePlus 3T-t követi majd, a 4-es szám Kínában balszerencsét hoz és rossz jelentést hordoz. 

A OnePlus 3T talán egyedül kamerában nem ért fel a többi zászlóshajóhoz, ezért a gyártó most ilyen téren is igyekszik javítani. Minden pletyka dupla kamerát emleget, azt egyelőre nem tudni, hogy a második szenzor mire lesz képes. 

Azt viszont igen, hogy a kamera fejlesztését a DxO szakemberei segítik, akiknek a véleménye sokak számára etalon a fotózásban és a mobilfotózásban. A DxOMark benchmark szerint a csúcstartó eddig a Google Pixel volt, de erre a héten rávert az HTC U11. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.