Hirdetés

Nem idegesít többé a Messenger



|

Többé nem nyaggat majd az üzenetküldő az új kapcsolatokkal - kivéve, ha vevők vagyunk az effajta értesítésekre.

Hirdetés

A Facebook Messengert rengetegen használják, de az üzenetküldőnek azért vannak idegesítő tulajdonságai. Ilyen például az, amikor értesítést küld nekünk, amint valaki az ismerősünk lesz a Facebookon. Az üzenetküldő azonnal tudatja, hogy az illetővel immáron a Messengeren is kapcsolatban állunk. 

Hirdetés

Amennyiben az értesítést szeretnénk eltüntetni, ki kell lépnünk a Facebook appból, átmenni a Messengerbe, majd ott megnyitni vagy törölni az automatikusan létrehozott beszélgetést. 

Ezen valószínűleg mindenki rengetegszer átesett már. A Facebook pedig most elismerte, hogy ez valóban bosszantó dolog tud lenni. 

Kikapcsolni nem lehet a funkciót a jövőben sem, az túl egyszerű lenne. A Facebook inkább úgy döntött, hogy gépi tanulással figyeli és állapítja meg, hogy kiket zavar a funkció. Ha valaki mindig törli az ilyen értesítéseket, akkor a platform a jövőben nem jelenít meg hasonlót. 

Az algoritmus részletei egyelőre nem ismertek, így nem tudni, hogy számításba veszi-e a partnerek közötti hasonló érdeklődési köröket, egyebeket. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.