Hirdetés

A Facebook szerint is tele van haszontalan dolgokkal a Messenger



|

2018-ban száműzik a haszontalan elemeket, és letisztultabbá teszik az üzenetküldőt.

Hirdetés

A Facebook üzenetküldésre alkalmas termékeiért felelős alelnöke, David Marcus egy kimerítő blogbejegyzésben adott helyet a Facebook Messenger felhasználói által rég hangoztatott panaszoknak, amelyek alapján az üzenetküldő szolgáltatás túl sok dologra képes.

Hirdetés

Marcus hozzátette, hogy 2018 arról szól majd, hogy száműzik a szükségtelen és haszontalan elemeket a Messengerből, és sokkal letisztultabbá teszik a szolgáltatást. 

Az alelnök elmondta, hogy az elmúlt két évben rengeteg dolgot építettek be a Messengerbe, de míg egyes megoldások betaláltak, addig mások nem. Eközben az app viszont túlzsúfolttá vált. Idén ezért komoly egyszerűsítésekre és tisztogatásokra lehet számítani. 

Arról természetesen nem hallottunk, hogy konkrétan milyen részeket dobnának ki a Messengerből, de lehetne tippelni a játékokra, a történetekre és a beépített kamerás alkalmazásra, valamint annak AR-szűrőire is. 

2018-ban a Messenger jobban koncentrál majd továbbá a valós idejű és vizuális típusú beszélgetésekre. Ha a Facebook jó irányba mozdul, akkor még jobban bebetonozza a világ legnépszerűbb üzenetküldői közé a Messengert. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.