Hirdetés

A Facebook új neve után a logójáról is kiderült, hogy már foglalt



|

Annyira siettek Zuckerbergék a vállalat átkeresztelésével, hogy közben figyelmen kívül hagytak pár lényeges apróságot.

Hirdetés

A közelmúlt legnagyobb horderejű eseményeinek egyike volt, amikor Mark Zuckerberg felvázolta, miként is képzeli el a jövőt, amelyben az életünk szerves részévé válik az általa megálmodott metaverzum. Persze még évekre vagyunk attól, hogy megvalósuljanak a grandiózus tervek, ám a folyamat első lépéseként a cég nevet vált, így a jövőben csupán a legnagyobb közösségimédia-platformot fogjuk Facebooknak hívni.

Csakhogy, mint kiderült, az új névnek kiszemelt Meta már másoknak is eszébe ötlött, és úgy fest, hogy hamarabb bejelentkeztek a védjegyért, ami még okozhat némi fejtörést Zuckerbergéknek a jövőben. De a jelek szerint nemcsak a névválasztással lőtt mellé a Facebook/Meta, hanem a Möbius-szalagból formázott logóval is.

Hirdetés

Erre egy, a migrén kezelésében segítséget nyújtó alkalmazás, az M-Sense Migräne német fejlesztői hívták fel a figyelmet Twitter-oldalukon, gúnyosan megjegyezve, hogy mennyire megtisztelve érzik magukat, amiért a Facebook inspirációt merített a logójukból. Egyúttal remélik, hogy az M-Sense adatkezelési módszere is mintaként szolgálnak a techvállalatnak.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.