Hirdetés

A Facebookon már testreszabhatod a videózást



|

Témakörökkel lett testreszabható a Facebook Watch, így a videós hírfolyamba már nem kerülhet be csak úgy akármi.

Hirdetés

A Facebook Watch újabb funkcióval bővült: immáron ugyanis témakörök alapján lehet testreszabni a megjelenő tartalmat. Ennek hála a Facebook jobban tudja majd, hogy milyen dolgokat szeretnénk megnézni vagy mire szeretnénk feliratkozni. A funkció az elmúlt napokban vált elérhetővé, sokan már használhatják. Több kategóriát is lehet követni, követéskor egy üzenet erősíti meg a választást, és a követett témák rovatába kerül az adott elem. 

Hirdetés

Később bármelyik követést le lehet mondani, aki pedig kizárólag egy témáról nézelődne, az arra is szűrhet a Watch-on belül. A Facebook azt mondja, szeretnék jobban összekapcsolni az embereket az őket érdeklő videókkal. 

Nem titkolt módon a YouTube-bal venné fel jobban a versenyt így a Facebook Watch, de a témakörökre a YouTube is ráállt már egy ideje. Próbálkozik még a Twitter is, bár ott nem mindig videók jelennek meg a "témák"-funkciónak hála. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.