Hirdetés

A Facebookon tárolt fotóidat már a Dropboxra is mentheted



|

Kibővítette a fotók és videók exportálási lehetőségeit a Facebook, így azok már a Dropbox felhőjébe is menthetőek.

Hirdetés

A Facebook az idei évben mutatott be egy eszközt, amelynek segítségével a felhasználók a közösségi oldalra feltöltött fotóikat és videóikat átmenthették a Google Fotók szolgáltatásra. Aki máshol tárolta volna azonban az exportálni kívánt anyagokat, annak manuálisan kellett gondoskodnia a folyamatról. Most azonban a Facebook a Dropbox és a Koofr szolgáltatásokat is integrálta az eszközébe, így már ezekre is átvihetőek az anyagok csupán néhány kattintással. 

Hirdetés

A közösségi oldal szerint az új szolgáltatás biztonságos és tiszteli a magánszférát, sőt, még a jelszót is újra meg kell adni a tartalmak exportálásakor. A célhely kiválasztása után a felhőszolgáltatásnál lévő fiók jelszavát is kéri a rendszer egy átmeneti fiókkapcsolódáshoz. Ezután titkosítottan továbbítva az adatokat a Facebook. 

A Dropbox szerint az átvitel a háttérben történik, így nem kell nyitva hagyni a Facebookot vagy bármi mást ahhoz, hogy a művelet elkészüljön. Utána majd egy Photo Transfer nevű mappa jelenik meg a Dropboxon belül a felhasználó fiókjában, benne az átvitt tartalmakkal. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.