Hirdetés

A Facebookot is megihlette egy frissen felkapott alkalmazás?



|

Komoly népszerűségre tett szert a nem túl bonyolult működésű Clubhouse, és lehet, hogy Zuckerbergék is fel akarják használni ezt a koncepciót.

Hirdetés

A Clubhouse működése nem túl összetett, mégis egy elég érdekes közösségi médiás alkalmazásról van szó, ugyanis a meghívásos alkalmazáson keresztül nagyon sok témáról beszélgethetünk virtuálisan másokkal, és a népszerűségén valószínűleg az is nagyot lendített, hogy Elon Musk is tweetelt már róla.

Friss hírek szerint pedig a Facebook alapítóját is megihlethette ez az app, így lehetséges, hogy a közeljövőben más köntösben találkozhatunk a fentebb taglalt koncepcióval.

Hirdetés

A The New York Times szerint Mark Zuckerberg cége a Clubhouse kihívóján dolgozik, és ugyan a projekt még elég kezdeti szakaszban lehet, mindenképp érdekes fejlemény ez, feltéve persze, ha igaz az értesülés. Egyébként a Facebooknak valószínűleg bőven lenne kerete rá, hogy felvásárolja a feltörekvő alkalmazás mögött álló csapatot, de elvileg ez nincs tervben.

Nem ez lenne az első eset, hogy a Facebook átvesz egy népszerű ötletet, persze ezúttal kérdéses, hogy mekkora igény lenne a Clubhouse átdolgozott verziójára.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.