Hirdetés

A Fairphone 3+ tovább gyúrja a moduláris mobil ötletét



|

Sokak álma volt a moduláris okostelefon, és a Fairphone egyre közelebb kerül a működő valósághoz: a Fairphone 3+ például lehetőséget ad a kamera cseréjére.

Hirdetés

A moduláris okostelefon ötletével sokan megpróbálkoztak, és minden cég belebukott. Egyedül a Fairphone tartott ki az évek során, és most folytatják az általuk jónak gondolt utat. Kiadtak ugyanis egy új kameramodult a Fairphone 3-hoz. Ez legószerűen cserélhető, 48 megapixeles szenzorra épít az eddigi 12 megapixeles helyett, illetve magasabb dinamikatartományt és kisebb kioldási késlekedést garantál. Létezik már új top modul is, amiben benne van a 16 megapixeles új szelfikamera (az eddigi 8 megapixeles volt) is. Áruk 35, illetve 60 euró.

Hirdetés

Ezzel egyszerre megérkezett a Fairphone 3+ is, ami lényegében Fairphone 3 az imént említett modulokkal és néhány apró módosítással. Ennek gyártásához 9 helyett már 40 százalékban újrahasznosított műanyagot használtak. A készülékre Android 10-et telepítettek, a hátlapja pedig fekete.

A kijelző maradt 5,65 hüvelykes, full HD-s, a Snapdragon 632 chipet, 4 GB RAM-ot és 64 GB tárhelyet sem cserélték le a 469 eurós mobilban. A Fairphone 3 árát a fejlettebb verzió megjelenésével párhozamosan 419 euróra csökkentették. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.