Hirdetés

A fájlkezelőt és a HDR monitorokat is érinti a Windows 10 új frissítése



|

Újabb opcionális hibajavításában a Microsoft több Windows 10-es problémát is orvosol.

Hirdetés

A 20H2-es és 2004-es verziójú Windows 10 új, előzetes, egyben opcionális frissítése, ha biztonsági foltokat nem is, de azért hozhat pár érdemi javítást. A frissítést követően 20H2-n 19041.906-os, 2004-en pedig 19042.906-os buildre ugrik az operációs rendszer.

A hivatalos leírás szerint a KB5000842 sorszámú javítás többek közt olyan problémákat orvosol, mint hogy

  • "a nagy dinamikus tartományú (HDR) képernyők a vártnál jóval sötétebben jelennek meg";
  • "több monitor használata esetén a videó lejátszása nem szinkronizálható duplikált módban";
  • "a Fájlkezelő keresési eredményeinek szűrése során nem jelenít meg semmit, vagy a »Computing Filters« (Számításszűrők) beállítás nem jelenik meg";
  • "frissíti azt a hibát, amely miatt az eszköz leáll, ha a OneDrive által szinkronizált fájlokat vagy mappákat törli";
  • valamint "frissíti a 7.1-es csatorna hangtechnológiájával kapcsolatos problémát" is.
Hirdetés

A frissítés magyar nyelvű leírása ide kattintva érhető el. Opcionális frissítésről lévén szó, problémák könnyen előfordulhatnak vele, így telepíteni inkább csak akkor érdemes, ha a felsorolt gondok közül valamelyikük tényleg menthetetlenül fennáll a mi esetünkben is, valamint a jövő havi, ezúttal április 13-ra eső Patch Tuesdayt sem akarjuk már kivárni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.