Hirdetés

A fejetlen macska lesz a kedvenc otthoni robotod



|

Egy okosotthonban sok dolog elfér, köztük egy puha és szőrös robotcica, a Qoobo.

Hirdetés

A macskákat sok dolog miatt szeretjük - néha egyszerűen azért, mert szőrösek, puhák és meg lehet őket ölelni. De mi van, ha az okosotthonba valamiért nem kerülhet igazi cica? Le kell mondani a farokcsóválásról és a puha bundáról? 

Hirdetés

Nem, ugyanis itt a Qoobo robotcica, amely bárkinek a kedvenc otthoni robotjává válhat. Elég furcsa termékről van persze szó, ugyanis egy fej nélküli robotmacska ez, ami csóválja a farkát. 

Mire lehet jó a japán Yukai Engineering lefejezett és kitömött robotszőrmacskája? A bizarr kütyü reagál az érintésre, vibrálással (dorombolással) vagy a farok csóválásával. Ezzel kivonják a "váratlan tényezőket" az egyenletből - elvégre ha minden macska csak ezt a két dolgot csinálná, akkor minden sarkon lenne tíz. 

A Qoobo ölben is bármeddig képes maradni, vagyis egyfajta terápiás robot, ami az állatok gyógyító ölelését próbálja pótolni. Fel kell tenni persze a kérdést: vajon megy ez bármilyen robotnak? Elvégre egy igazi macska vagy kutya viselkedését, reakcióit, törődését, lelkét és személyiségét lehetetlen így pótolni. 

Egy farokcsóváló, szőrös robotmacska azért ennek ellenére vicces és szórakoztató extra lehet a lakásban, legyen az huskyszürke vagy franciabarna. Talán még párnának is jó lesz, ha jövőre megjelenik. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.