Hirdetés

A feltekerhető kijelzős mobil lesz a jövő?



|

Megelőzte az LG-t a feltekerhető kijelzős mobilok piacán az Oppo, igaz, a látványos Oppo X 2021 egyelőre csak koncepció, megvenni nem lehet.

Hirdetés

A 2020-as Inno Day volt az Oppo második innovációs rendezvénye, és ezen nem csak az új AR-szemüvegét villantotta meg a vállalat.

Ami azt illeti, megelőzve az LG-t, előállt a feltekerhető kijelzős mobiljával. Az persze tény, hogy az Oppo X 2021 egy koncepció csupán, tehát nem lehet megvenni a boltban, de koncepcióként mindenképpen figyelmet érdemel.

Van rá esély, hogy végül ez lesz a jövő, és nem az összehajtható mobilok - persze az sem kizárt, hogy mindegyik különleges dizájn megbukik a sérülékenység miatt, hosszú távon. 

Hirdetés

Az Oppo X 2021 ezúttal egy 6,7 hüvelykes OLED-kijelzőt kapott, ami hajlékony, és motorok tudják kitekerni oldalra, 7,4 hüvelykesre. A panelt a BOE gyártja, mint a bemutató óta kiderült. A kijelzőnek nem két állása van, köztes pontban is rögzíthető, a plusz kijelzőt a készülékházba tekerik vissza.

Gyűrődés nincs rajta, mint az összehajtható kiviteleknél, ez mindenképp nagy előrelépés. Dinamikus keret és fém alkatrészek gondoskodnak továbbá arról, hogy a kijelző soha ne "essen össze". 

A modern külső és a látványos működés ellenére csak koncepcióról van szó, piacra dobni nem tervezik. Az Oppo ugyanakkor gyakran első a piacon új technológiákkal, így nem kizárt, hogy végül azért csak lesz olyan változat, amit ki is adnak. 

Nektek hogy tetszik? Kipróbálnátok egy ilyen telefont?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.