Hirdetés

A Galaxy Note 10-ből emel ál funkciókat a Galaxy S10 mobilokba a Samsung



|

Praktikus frissítést kapnak a Galaxy S10 készülékek; számos olyan funkciót ad ki ezekre a Samsung, ami eddig csak a Galaxy Note 10 modelleken volt elérhető.

Hirdetés

Európában már elindult a legutóbbi nagy szoftverfrissítés a Samsung Galaxy S10, Galaxy S10+ és Galaxy S10e okostelefonokra. A szeptemberi biztonsági javítások mellett számos új funkció is érkezik ezekre a mobilokra. 

Hirdetés

Az új firmware olyan funkciókat is elhoz a Galaxy S10 készülékekre, amelyek eddig csak a Galaxy Note 10 modelleken voltak elérhetőek. Ilyen például az AR Doodle vagy az élő fókuszos videofelvételi mód, ami bokeh effektet használ a videókban. 

Szintén újdonság az éjszakai szelfimód, valamint a Super Steady videostabilizálás. Emellett a Galéria appon belülről a beépített videoszerkesztő is elérhető lett. Ez a vágás és összeillesztés mellett a lejátszási sebesség módosítására, feliratozásra és háttérzene hozzáadására is használható. 

Okosabb lett a gyári Üzenetek app, van DeX-támogatás és Link to Windows-integráció is. A frissítés több hullámban válik elérhetővé, így időbe telik, mire mindenkihez eljut. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.