Hirdetés

A Galaxy Note 10-nél is nagyobb meglepetésre készül a Samsung



|

Állítólag a Samsung még idén bemutat egy új okostelefont, ami a Galaxy Note 10-et és a Galaxy Foldot is lepipálja.

Hirdetés

Aki követi a Samsunggal kapcsolatos pletykákat, az mostanra talán már tud róla, hogy az Ice Universe néven működő szivárogtató olyan pontossággal szállítja az információk a dél-koreai gyártó terveiről, mint néhány éve Ming Chi-Kuo Apple-fronton. 

Hirdetés

Míg a nagy újdonságot az augusztusra várható Galaxy Note 10 és az elvileg nyáron visszatérő Galaxy Fold jelentik, addig a szivárogtató arról beszélt, hogy van egy másik készülék is, ami nagy meglepetéseket okoz majd. Ami azt illeti, még 2019 második felében megérkezik, ez lesz a legkreatívabb Samsung mobil, és nem a Galaxy Note 10-ről vagy a Galaxy Foldról van szó. Többet nem árult el, de azt mondja, hogy megéri kivárni. 

A spekulánsok egyelőre el sem tudják képzelni mi lehet még ennél a kettőnél is kreatívabb, ugyanakkor egyesek szerint a kreatív nem feltétlen jobb vagy drágább. Példaként a Galaxy A90-et emlegetik, ami elvileg szétcsúsztatható lehet, akár gamermobil is egyben. Azt tudjuk, hogy a Samsung egy ideje az újdonságokat szereti a Galaxy A szériában tesztelni, de egyesek úgy vélik, hogy jön a képernyő alá épített kamera, és talán a Galaxy X vagy Galaxy Z mobil. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.